Hej! I våra lokaler i Karlstad erbjuder vi för tillfället endast A-Traktorkonvertering.
För motoroptimering och alla övriga tjänster kontakta någon av våra duktiga >> återförsäljare<<

+
Våra öppettider : Endast förbokning.
Herman Performance

HP RACING

HP Racing - Trimning för racingbruk

Var snabbast på banan med HP racing!
Våra tjänster riktar sig till dig som föredrar prestanda över bränsleförbrukning och banan framför vägen.

Nedan kan du läsa mer om vad HP Racing erbjuder:

Launch Control/Anti lag

För Audi/VW/Skoda och Seat med 1.8T och 2.0 TFSI kan vi nu erbjuda en riktig launch control! (Two step/anti-lag)
Denna fungerar enligt samma princip som på överladdade rallybilar – utan att behöva montera extra delar! Allt sker mjukvarumässigt. Bilen får ett laddtryck direkt från start, även vid helt stillastående bil.
OBS! Bilen uppfyller inte längre biltillverkarens certifieringar och är ej godkänd för att framföras på allmän väg. Nedanstående ingrepp/racing trim är endast avsett för racingbruk. Kontrollera att denna modifiering är tillåten innan du kontaktar oss.

Borttagning av DPF/FAP/AdBlue/SCR

Vi kan mjukvarumässigt avaktivera trasiga komponenter i din bil – till exempel är AdBlue/SCR och DPF kända för att gå sönder med stora kostnader som följd.

Borttagning av EGR

Vi kan även avaktivera EGR ventilen – antingen i förebyggande syfte – eller för att den gått sönder. Vi gör om bilens befintliga mjukvara att inte använda ventilen längre.

Borttagning av katalysator

I samband med kraftig trimning ökar mottrycket i avgassystemet och avgaserna kan inte evakueras på ett effektivt sätt. För att öka flödet kan man tillexempel montera ett grövre framrör och/eller ta bort katalysatorn.

Modifiering av NOx

En lagringskatalysator användes i moderna bensinmotorer under ett antal år. Tyvärr går den dyra NOx sensorn ofta sönder. Vi kan istället mjukvarumässigt styra katalysatorn, vilket innebär att sensorn inte längre behövs.